Вміст какао продуктів - 30%,
жирів -34-35%
сухого молока - 18%,
цукру - 52%.
Текучість: СЕРЕДНЯ
Даний шоколад виготовляється на основі жирів CBS рослинного походження, що пройшли гидрогенизацию і не мають смаку і запаху. Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, не вимагає змішування.
Не потребує темперування, стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38 ° С, робоча температура 38-42 ° С, критична 55 ° С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.
Упаковка: картонний ящик
Вага упаковки: 12 кг
Виробник: СREA
Країна походження: Італія
Нет отзывов о данном товаре.